izvršena rotacija

Valentina Rupčić preuzela funkciju predsjedatelja UO BHRT-a

Valentina Rupčić
27.06.2022.
u 17:35

Rotacija je protekla u prijateljskom ozračju uz zajednicku ocjenu svih članova da je Upravni odbor u proteklih godinu dana sve odluke donosio konsenzusom, uvažavajuži prije svega profesionalne principe i interese BHRT-a.

Na današnjoj sjednici Upravnog odbora BHRT-a izvršena je rotacija na funkciji predsjedatelja ovog tijela. Umjesto Rajka Radovanovića, člana UO iz reda srpskog naroda, koji je predsjedavao proteklih godinu dana, funkciju je preuzela Valentina Rupčić, član UO iz reda hrvatskog naroda. 

Rotacija je protekla u prijateljskom ozračju uz zajednicku ocjenu svih članova da je Upravni odbor u proteklih godinu dana sve odluke donosio konsenzusom, uvažavajuži prije svega profesionalne principe i interese BHRT-a, priopćeno je iz Upravnog odbora BHRT-a .

Fokus današnje sjednice bio je na daljnjem rješavanju financijske situacije, izvještajima interne revizije i potrebe ažurnije procjene poslovnih rizika.

U narednom razdoblju naglasci u radu Upravnog odbora bit će kao i do sada na finacijskoj konsolidaciji, iznalaženju trajnog rješenje za financiranje BHRT- te izradu strateških planova daljeg razvoja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?