izabrabno vodstvo Udruge

Utemeljena Udruga veterana vojne policije Domovinskog rata HVO Ljubuški

14.03.2022.
u 17:35

Skupština je izabrala čelne ljude udruge: Mate Jelčić za predsjednika i Berislav Boras za dopredsjednika, a u Predsjedništvo Ivan Ilić, Silvija Markotić i Srećko Tomić.

U nazočnosti oko 50 sudionika, u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom održana je osnivačka skupština Udruge veterana vojne
policije Domovinskog rata HVO Ljubuški. Skupštini su nazočili i gosti iz Mostara, predsjednik udruge u Mostaru Mića Raić i predsjednik Zajednice udruga veterana vojne policije HVO HB Žarko Vrljić, dok su gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić i predsjednik Gradske skupštine Ljubuškog Tihomir Kvesić, uputili čestitku i zaželjeli uspješan rad, jer zbog ranije preuzetih obveza nisu mogli nazočiti skupu.

Skupština je počela s radom uz hrvatsku himnu i minutom šutnje za sve poginule pripadnike vojne policije, kao i za sve
poginule branitelje u Domovinskom ratu. Predsjedao je Ante Alilović, koji je pozdravio nazočne i goste, a nakon usvajanja dnevnog reda i drugih akata, skup su pozdravili i gosti.

U daljnjem radu skupština je izabrala čelne ljude udruge: Mate Jelčić za predsjednika i Berislav Boras za dopredsjednika, a u Predsjedništvo Ivan Ilić, Silvija Markotić i Srećko Tomić. 

U Nadzorni odbor druge izabrani su: Ante Alilović, predsjednik, i Marija Hrstić, Pero Majić, Rade Pehar i Slaven Mikulić, za članove odbora. 

Za počasnog predsjednika udruge jednoglasno je izabran Radoslav Lavrić. 

U ime izabranih skupu se obratio predsjednik Mate Jelčić, koji se zahvalio na ukazanom povjerenju i časti glede izbora, a nakon završetka skupštine svi nazočni su se nastavili družiti u ugodnom ozračju uz domjenak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?