Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Usmjeriti sve kapacitete u jačanje gospodarskog sektora općine Orašje

26. svibnja 2020. u 12:14 0 komentara 60 prikaza

Predsjednik HDZ BiH dr. Čović održao je sastanak s OO Orašje i načelnikom općine Stankom Vincetićem. Domaćini današnjeg sastanka upoznali su predsjednika Čovića sa svim mjerama koje je općina Orašje već poduzela subvencioniranjem i olakšicama u novonastalim okolnostima, kao i aktivnostima koje se planiraju provesti kako bi se održala stabilnost i pomoglo svim direktno pogođenim granama gospodarstva.

Subvencije prema svim subjektima moraju imati efektan učinak kako bi se negativni ekonomski utjecaji smanjili na minimum. Također, na sastanku su predočeni glavni prioriteti i infrastrkturni projekti koji se planiraju pokrenuti nakon olakšavanja epidemioloških
mjera.

Stranački dužnosnici su razgovarali i o raspisivanju lokalnih izbora te pripremama koje slijede u predstojećem razdoblju.
Predsjednik Čović dao je punu potporu svim aktivnostima koje općinska razina provodi uz uključivanje viših razina vlasti koje moraju dati svoj konkretan doprinos i solidariziranje s lokalnim razinama vlasti.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.