ukc rs-a

Uredili apartmane za one koji dođu iz inozemstva

03.06.2019.
u 12:35

Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske (UKC) pripremio je 35 suvremeno opremljenih jednokrevetnih apartmana u kojima će biti smještene sve zainteresirane osobe iz inozemstva, ali po cijenama koje će biti daleko pristupačnije nego u zemljama u kojima rade. Liječnici iz te zdravstvene ustanove educiraju se u Austriji, Rusiji, Sloveniji, Srbiji, a dolaze i eminentni stručnjaci iz svijeta. - To će puno značiti za naše ljude koji rade u inozemstvu u smislu da će potpunu zdravstvenu zaštitu, koju bi dobili u sadašnjim zemljama gdje rade, imati u Univerzitetsko-kliničkom centru RS-a, ali po daleko pristupačnijim cijenama – rekao je generalni direktor UKC-a RS-a Vlado Đajić, a vrijedi istaknuti da bolnica, otkad je na njezinu čelu Đajić, bilježi zapažene rezultate.

Najveću medicinsku ustanovu u Republici Srpskoj posjetilo je izaslanstvo gospodarstvenika iz dijaspore. Poseban naglasak će, kako je priopćeno, biti na promociji UKC-a u zemljama Europske unije i šire, što će puno značiti stanovništvu iz RS-a u inozemstvu. (ri)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije