HNŽ

UPLAĆEN UKUPAN IZNOS REDOVITIH GODIŠNJIH TRANSFERA ZA KULTURU I ŠPORT

17.12.2021.
u 14:05

Danas je iz Proračuna Hercegovačko-neretvanske županije izvršena uplata cjelokupnoga iznosa redovitih godišnjih transfera za potporu kulturi i športu. Riječ je o ukupno 520.000,00 KM za izravnu potporu djelovanju i projektima kulturnih i športskih kolektiva, kao i uspješnih pojedinaca s prostora cijele Županije, i to 280.000,00 KM za šport i 240.000,00 KM za kulturu.

''To je samo jedan dio financijske potpore županijske vlade odnosno dio značajnih sredstava kojima kroz cijelu godinu pomažemo razvitak športa i kulture. Svake godine podržavamo naše kulturne institucije, udruge i društva, naše klubove, športske kolektive s prostora cijele Županije. Svake godine, također, povećavamo iznos sredstava koja izdvajamo na ovo ime, tako smo učinili i sada. S današnjim su danom isplaćeni ukupni redoviti godišnji transferi i to je naša snažna potpora djelovanju i razvitku kulture i športa, kako kolektiva tako i uspješnih pojedinaca. K tomu, kada pogledate zastupljenost po prostorima, jasno je kako i ovim pokazujemo da smo zbilja Vlada cijele Županije, od Rame i Konjica, do Neuma i Ravnoga'', komentirao je predsjednik Vlade HNŽ-a dr. sc. Nevenko Herceg kao ovlašteni potpisnik današnjih naloga za plaćanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije