MOLITVENIK ZA BLAGDANE

Uoči dana Svih svetih Večernji list čitateljima tradicionalno daruje blagdanski molitvenik

29.10.2018.
u 14:14

Došlo je vrijeme da se prisjetimo preminulih, a najbolji su način da im odamo počast molitve i meditacija

Svi sveti i Dušni dan vrijeme su kada se prisjećamo onih koji više nisu s nama. Mnogi će za svoje voljene zapaliti svijeću, ali možda je najbolji način da se prisjetimo onih koji nam nedostaju, a ujedno i razmisliti o vlastitoj smrtnosti, pogled u sebe tijekom molitve i meditacije. I ove godine Večernji list svojim čitateljima daruje molitvenik za blagdan Svih svetih. Svoj primjerak molitvenika potražite u utorak 30. listopada kao dar uz Večernji list. 

Osim tradicionalnih molitvi, fra Zvjezdan Linić u svom je molitveniku nanizao i mnogobrojne priče, crtice, anegdote i misli kako bi vjernicima približio značenje toga svetog datuma. U molitveniku ćete naći i krunicu, ali i "memento mori" kako biste svoje meditacije obogatili mudrošću.

Svoj molitvenik potražite u utorak 30. listopada na dar uz Večernji list. Svim svojim čitateljima Večernji list želi da mirno i dostojanstveno provedu blagdan Svih svetih.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?