Izgubio bitku za život

Umro Dobroslav Perić, gospodarstvenik iz Kiseljaka, bio zaražen koronavirusom

Kiseljak.info
15.06.2020.
u 17:14

Poznati gospodarstvenik iz Kiseljaka Dobroslav Perić kod kojeg je prije desetak dana potvrđena infekcija koronavirusom umro je danas u 61. godini života u bolnici u Travniku, prenosi Artinfo.ba. Smrt pacijenta potvrdio je i ravnatelj Doma zdravlja Kiseljak dr. Nino Baban. Preminuli Perić bavio se trgovinom.

Bit će pokopan u utorak, 16. lipnja u 17 sati na groblju Čizma. 

- Preminuli je 4. ovog mjeseca hospitalizitran. Urađen mu je test na koronavirus, koji je bio pozitivan. Nažalost, danas je preminuo – kazao je dr. Baban ranije za Avaz.

Dvije osobe koje su bile u kontaktu s preminulim hospitalizirane su i stabilna su zdravstvenog stanja, naveo je dr. Baban.

- Danas su još dvije osobe poslane u bolnicu u Travnik. Testirane su na koronavirus i čekaju se rezultati. Nadam se će biti negativni. Pozivam građane i molim ih da poštuju propisane mjere. Da se pridržavaju socijalne distance, nose maske i rukavice te redovito peru ruke – kazao je dr. Baban.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?