Zbog promjene nacionalne pripadnosti DF-ovih kandidata, nije imenovana Vlada FBiH
Povratak na članak

Umjesto dva Srbina i dva Bošnjaka, DF ponudio tri Srbina i jednog Bošnjaka

Komentari 3

BR
brodarevac
09:26 20.03.2015.

Kako je HDZ htio da deblokira a opet je blokirao protivustavno jer da se ona izjasnila kao "ostali" trajalo bi duže ali bi bilo ustavno. Sada stranka koja blokira sve da bi deblokirala nešto radi protivustavno. Kada ćete mazati oči tu je kvaka kako je naprekočas HDZ od "6 pripadajućih pozicija" /po čemu tako ima li ijedna zemlja u kojoj manjinski narod ima najveću vlast/ od kojih 5 hrvatskih i jedna ostala prelazi odmah u 5 hrvatskih i jedna srpska. EbiGa nekom ovdje nikad nije dosta pa se malo igra da "nešto" deblokira. Ovakvim postupcima Čova je pokazao da je platforma bila zakon on i njegovo poštovanje ustava i legitimnosti naroda jednu je nuždu napravio na sve ono na što se pozivao cjelo vrjeme.

VL
BR
brodarevac
09:41 20.03.2015.

Naslov je manipulacija jer bi trebalo da glasi "HDZ umjesto 5 hrvatskih i jednog ostalog" izigrao dogovor i predložio 5 hrvatskih i jedno srpsko mjesto. Dobio je više nego što je sanjao a opet je slagao i prevario, mislio je da će proći jadni Čova do juče se pozivo na legitimitet ustav zakon a vidi prevara obmana i laž. Jad i čemer.

VL
BE
bendz
18:43 21.03.2015.

Ne vidim tu razlike: 2 + 2 ili 3 +1 ista govedina, samo se zove drugacije.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.