Mostar

Uklonjen još jedan nelagalni objekt u samom središtu grada

13.09.2018.
u 11:17

Gradska uprava Mostara, putem svojih nadležnih službi, kontinuirano radi na uklanjanju izgrađenih objekta bez pravomoćnog odobrenja za građenje - bespravnih objekata.

Tako je danas u jutarnjim satima teškim građevinskim strojevima uklonjen objekt u ulici Kraljice Katarine koji je bio izgrađen na zelenoj površini između stambenih zgrada. Realizacijom Plana uklanjanja bespravnih objekata  na području grada do sada je uklonjeno 111 objekata u naseljima Bijeli Brijeg, Balinovac, Bišće Polje, Rodoč, Sjeveri logor, Zalik, Zgoni te u središtu grada.

Predviđenim dinamičkim planom uskoro bi trebalo biti uklonjeno oko 140 nelegalnih objekata, a kako saznajemo s lica mjesta, sljedeći tjedan bi se trebalo pristupiti uklanjanju jednog većeg objekta na Buni, kao i tri objekta u ulici Kralja Tomislava u Mostaru.

Vlasnicima nelagalnih objekata, koji su se o njihovom uklanjanju dogovorili s izvođačem radova, neće biti ispostavljen račun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?