VRHOVNI SUD F BiH:

Ukinuta odluka o produženju pritvora Damiru Hadžiću

cvcvb
18.01.2017.
u 15:30

Vrhovni sud FBiH ukinuo je odluku Županijskog suda u Sarajevo o produženju pritvora Damiru Hadžiću i vratio je na ponovno odlučivanje Županijskom sudu, potvrđeno je za Klix.ba.Žžupanijski sud će zakazati sjednicu na kojoj će biti donesena nova odluka, a bivši načelnik Općine Novi Grad do tada ostaje u pritvoru.

Podsjećamo, bivši načelnik Općine Novi Grad uhićen je u akciji “Blok”. Osumnjičen je za zloporabu položaja ili ovlasti, a tereti ga se da je iz općinskog proračuna nezakonito isplatio više od milijun KM bivšem zastupniku u Skupštini SŽ i ministru u Vladi Bosansko-podrinjske županije Esedu Radeljašu.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, prikrivanja dokaza ili opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Prethodno je bilo ukinuto rješenje o pritvoru bivšem načelniku Općine Novi Grad Sarajevo i bivšem ministru komunikacija i prometa jer je obrana uložila žalbu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?