NASTALA NOVA TRADICIJA

Učinila dobro djelo: Poklonila maturalnu haljinu djevojci koja si ju nije mogla priuštiti

03.02.2020.
u 17:30

Maturalna večer važna je za svaku djevojku u srednjoj školi, no za savršenu maturalnu haljinu potrebno je izdvojiti dosta novaca. Ova djevojka odlučila je pomoći djevojkama ostvariti njihov san.

Coral Heavyside na svoju maturalnu zabavu obukla je svoju haljinu iz snova. Obožavala ju je, ali sljedećih godina samo je stajala u njenom ormaru jer ju nije imala priliku obući ponovo, prenosi metro.co.uk.

Deset godina kasnije, kada je imala 26 godina, odlučila je svoju maturalnu haljinu pokloniti nekome kome je potrebna, a ne može si ju priuštiti. Tako je prošle godine svoju haljinu poklonila Jazmine Craig, a pomogla joj je i sa šminkom i frizurom. 

"Stvarno je haljina prelijepa i htjela sam je pokloniti nekome tko se mučio s plaćanjem maturalne. Skup je to događaj i ne može si ga svatko priuštiti te mnogo djevojaka zato ne ide na maturalnu pa sam odlučila bar jednoj djevojci ostvariti san."

  Svoju namjeru objavila je na svom Facebook profilu i dobila je nekoliko desetaka zahtjeva, no kako se haljina nekima nije svidjela ili im nije odgovrala veličina, Jazmine je bila ta sretnica koja je dobila haljinu.

 

 

Nakon svoje maturalne, Jazmine je odlučila nastaviti ovu tradiciju i pokloniti haljinu sljedećoj djevojci kojoj je potrebna. Uz to Coral i Jazmine odlučile su svakoj djevojci pomoći s noktima i firuzorm te platiti šminkanje u salonu.

Kažu kako je teško odabrati sljedeću osobu koja će dobiti haljinu jer dosta djevojaka si ne može priuštiti maturalnu zabavu. No, nadaju se da će ovim načinom potaknuti i druge djevojke da razmisle o poklanjanju svojih haljna.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?