Vlada HBŽ objavila poziv

U tijeku predlaganje projekata i programa u oblasti kulture i športa za 2021.

23.08.2021.
u 16:41

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv za predlaganje projekata i programa u oblasti kulture za 2021. godinu i Javni poziv za predlaganje projekata i programa u oblasti športa za 2021. godinu.

Ovim pozivima utvrđuju se javne potrebe za koje se osiguravaju sredstva iz Proračuna Hercegbosanske županije, a to su prije svega djelatnosti, poslovi, programi, manifestacije, akcije i projekti u oblastima kulture i športa koja su od značaja za Hercegbosansku županiju. Ministarstvo će na temelju prispjelih prijava, ocjena, uvjeta i kriterija ovih poziva dodijeliti sredstva tekućih transfera utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije. Rok za dostavljanje prijedloga programa i projekata je 15 dana od dana objave javnih poziva na oglasnoj ploči Vlade Hercegbosanske županije i službenim stranicama Vlade Hercegbosanske županije, zaključno sa 7. rujna 2021. godine.

Javne pozive kao i prijavne obrasce možete preuzeti u rubrici Javni pozivi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?