Pod nadzorom Tužiteljstva BiH

U tijeku operativna akcija 'Šiša', pretresi na 23 lokacije u BiH

11.05.2021.
u 10:13

Policijski službenici Granične policije BiH, u suradnji sa službenicima Uprave za neizravno oporezivanje BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) i Obavještajno sigurnosne agencije BiH, na području Sarajeva, Istočnog Sarajeva, Gradiške, Prijedora, Banje Luke, pod nadzorom Tužiteljstva BiH, a prema naredbama Suda BiH, realizira se operativnu akciju kodnog naziva "Šiša".

Prilikom realizacije navedenih aktivnosti provode se pretresi na 23 lokacije radi pronalaženja dokaza i predmeta važnih za kazneni postupak, zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo "udruživanje radi činjenja krivičnih djela" iz člana 249. stav (2). KZ BiH, a u vezi sa kaznenim djelima "zlouporaba položaja ili ovlasti" iz člana 220. KZ BiH i krivičnom djelom "carinska prijevara" iz člana 216. KZ BiH, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije