Čapljina

U tijeku je rekonstrukcija glavne čapljinske šetnice

23.06.2016.
u 07:00

Nastavljeni su radovi na rekonstrukciji nogostupa u Čapljini. Nakon prve dionice od Autobusnog kolodvora do pošte prošle jeseni, sada je na redu rekonstrukcija glavne gradske šetnice od pošte do Trga kralja Tomislava, odnosno zgrade Općine.

Govoreći o započetom poslu, Zoran Rotim, voditelj radova uime tvrtke “Rotim”, koja je izvođač, kaže:

- Ovo je nastavak radova koje smo započeli potkraj prošle godine, dionica je približno iste površine, oko 4000 četvornih metara. Prema ugovoru, rok je dva mjeseca, ali mi ćemo se truditi završiti čim prije.

Građane ujedno molimo za razumijevanje, trudit ćemo se maksimalno ubrzati radove kako bi naši sugrađani, kao i gosti koji dolaze tijekom ljeta, mogli nesmetano šetati po obnovljenom pločniku. Stare ploče, postavljanje prije 30-ak godina, vadimo i vozimo u komunalno, a ugrađujemo nove dimenzija 20 x 20 centimetara, sive boje, s nešto crnog obruba da se razbije monotonija, ističe voditelj radilišta. Postavljenjem novih pločica rekonstrukcija nogostupa neće biti završena jer će građevinske radnike pratiti komunalci koji će se pozabaviti uređenjem hortikulture.

Uglavnom, za sve građane, kao i one koji voze djecu u kolicima, uskoro slijedi ugodnija šetnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije