Sydney

U Sydneyu promovirano australsko izdanje knjige "Urednikov pečat"

03.11.2017.
u 13:35

Drugo, australsko izdanje knjige Joze Pavkovića „Urednikov pečat“ promovirano je danas u Sydneyu.

Riječ je o zbirki kolumni koje je glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković proteklih godina redovito objavljivao u svim izdanjima „Večernjaka“. Knjigu je u Sydneyu promovirao rektor Sveučilišta u Mostaru, dr. Zoran Tomić, kazavši da ona najpotpunije oblikuje sliku Bosne i Hercegovine od potpisivanja Daytonskog sporazuma do danas.

- Pavković dominantno piše o položaju Hrvata i njihovoj jednakopravnosti u BiH. On u svojim kolumnama nikoga ne štedi, ni domaću ni međunarodnu politiku, jer traga za istinom i optimalnim oblikovanjem BiH – kazao je dr.Tomić, podsjetivši na riječi iz recenzije bivšeg papskog nuncija u BiH i Hrvatskoj Alessandra D'Ericca da Pavković vrišti i zove upomoć za pravedan ustroj BiH.

Promociji u Sydneyu nazočilo je više stotina posjetitelja, uglavnom iseljenika iz BiH i Hrvatske, kojima je Pavković darovao svoju knjigu. Potpisani primjerak knjige uručio je i prof.dr. Luki Budaku, voditelju Centra hrvatskih studija na Sveučilištu Macquarie.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?