pripremaju se staze

U subotu počinje skijanje na Vlašiću

12.12.2018.
u 20:22

Skijaške staze na Vlašiću bi, prema najavi iz poduzeća "Vlašić ski", trebale biti otvorene u subotu.

- Proteklih dana intenzivno se radilo na pripremanju staza i umjetnom zasnježivanju, a iz poduzeća "Vlašić ski" su nas obavijestili da su staze i ski liftovi sada spremni. S obzirom na to da su najavljene i nove oborine u idućim danima, sve bi trebalo biti u najboljem redu - kazao je direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević.

Cijena cjelodnevne skijaške karte na Vlašiću iznosi 28 KM, a poludnevne 19 KM, objavili su iz "Vlašić ski".

Matošević je naglasio da se i ove godine očekuje dobra zimska sezona i veliki broj gostiju na Vlašiću.

- Očekujemo da budu popunjeni smještajni kapaciteti te se nadamo da će sezona biti rekordna po broju posjeta - kazao je.

Službeni početak programa otvaranja zimske sezone planiran je za 21. prosinca, kada na Vlašiću počinje i glazbeno-zabavna manifestacija "Šankanje", na kojoj će nastupiti Lapsus Band, Haris Džinović i Boris Režak, a jedna od noviteta je i stage s elektronskom glazbom.

U Turističkoj zajednici SBŽ-a najavljuju kako će Vlašić biti nezaobilazna destinacija za doček Nove godine.

- U suradnji s hotelijerima, organiziramo doček Nove godine na otvorenom, a posjetitelji mogu očekivati odličnu zabavu - kazao je Matošević.

Ostalih šest skijališta u SBŽ-u planiraju otvaranje skijaške sezone oko 20. prosinca, što će ovisiti o visini snježnog pokrivača, jer nemaju sva skijališta mogućnost umjetnog zasnježivanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?