Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

U SKB Mostar dolaze vrhunski dječji kirurzi i urolozi od Njemačke do Katara

24. svibnja 2022. u 14:31 0 komentara 311 prikaza

Svečano otvorenje XVII. Simpozija iz dječje kirurgije i urologije održat će se 26. svibnja u 13 sati na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.
- Posebnost ovoga simpozija ogleda se u činjenici da pored aktualnih tema na predavanjima,
eminentni stručnjaci izvode i zahtjevne operativne zahvate. Planirano je izvođenje 12 operativnih zahvata koji će se prenositi uživo video linkom u amfiteatar Medicinskog fakulteta. Na taj način mali pacijenti dobivaju vrhunsku uslugu, a naš liječnički tim iz SKB Mostar, kao i ostali sudionici, imaju priliku učiti od najboljih.
Nakon dvije prethodne godine u kojima nije bilo moguće organizirati ovakav stručni skup,
Mostar će ponovno postati nezaobilazna destinacija na karti uspješnih međunarodnih susreta dječjih kirurga i urologa koji ove godine dolaze iz Njemačke, Engleske, Katara, Švicarske, Austrije, Italije, Hrvatske, Srbije, Kosova, Albanije te iz više kliničkih centara iz Bosne i Hercegovine.
Organizator Simpozija je Sveučilišna klinička bolnica Mostar u suradnji s Medicinskim
fakultetom Sveučilišta u Mostaru, a isti će biti bodovan od strane Liječnike komore HNŽ-a. Pored
velikog broja domaćih i stranih stručnjaka iz područja dječje kirurgije i urologije, svečanosti otvorenja nazočit će i mnogi uglednici iz javnog, društvenog i političkog života Bosne i Hercegovine.
Konferencija za novinare bit će upriličena 26. svibnja u 12.30 na Medicinskom fakultetu - navode iz Službe za odnose s javnošću SKB-a Mostar.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.