PRINOVE

U ponoć i tri minute rođen je prvi dječak u Hercegovini

gal-bebe7.jpg
Foto: import
02.01.2014.
u 09:28

Prvu bebu u novoj 2014. na svijet je donijela Nada Bilić (1991.) iz Jara, općina Široki Brijeg

Prva beba rođena u 2014. u Hercegovini je sin Mirjane i Miodraga Spaića iz Trebinja, rođen je tri minute poslije ponoći. Majka Mirjana ističe kako je presretna i da će se beba zvati Predrag, napominjući da već ima trogodišnju djevojčicu. Načelnik Ginekološko-akušerskog odjela Opće bolnice Trebinje Branislav Kozić kaže da je dječak težak 4,25 kg i dug 57 cm. Dječak težak 4 kilograma i dug 61 centimetar prva je novorođena beba u Mostaru u 2014. godini. Dječak je rođen na Odjelu za porodiljstvo SKB Mostar, i to samo pet minuta iza ponoći.

Prvu bebu u novoj 2014. na svijet je donijela Nada Bilić (1991.) iz Jara, općina Široki Brijeg. Iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar su naveli kako je sve prošlo u redu te da su i majka i dječak, čije ime roditelji još nisu željeli odati javnosti, dobro. Majka Nada presretna je što je sve prošlo u redu te što je upravo njen sinčić prva ovogodišnja beba u Mostaru. Inače, kako su nam potvrdili iz SKB-a Mostar, Prva beba koju je Sarajevo dobilo u novoj godini je dječak koji je rođen u 00.07 sati na Odjelu za ginekologiju i akušerstvo u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš”. Sretna majka je Elvira Mulić. Ubrzo za njim u Sarajevu je rođeno još jedno novorođenče. U rodilištu ‘Jezero’ 15 minuta iza ponoći rođena je prva beba, potvrdila je dežurna babica Dženana Šaldo. Prema njenim riječima, bebu je rodila Aida Skula-Kevrić (22) iz Vareša. “Rodila je žensko dijete teško 3 kg, dugačko 50 cm”, kazala je Šaldo i dodala da je beba rođena 15 minuta nakon ponoći. Ona je uime kolektiva uputila čestitku majci, a djevojčici poželjela sretno djetinjstvo, kao i uspješan rast i razvoj. U rodilištu Županijske bolnice „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću iza ponoći su rođene dvije djevojčice Ehlimana i Ajna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?