Donji Kamengrad

U obnovljenom objektu bit će smješteni mjesni ured i ambulanta

14.04.2017.
u 08:00

U Donjem Kamengradu pokraj Sanskoga Mosta (Unsko-sanska županija) ovih dana privode se kraju radovi na obnovi objekta u kojem su smještene prostorije mjesne zajednice i ureda te ambulanta. Radove je obišao i načelnik općine Sanski Most Faris Hasanbegović sa svojim suradnicima.

Riječ je o projektu koji se provodi u sklopu programa UNDP-ja koji je usmjeren prema potpori mjesnim zajednicama, a Donji Kamengrad je jedna od mjesnih zajednica koja sudjeluje u ovom značajnom projektu.

Izuzev sredstava UNDP-ja, u realizaciji s trideset posto nužnih sredstava sudjeluje Općina Sanski Most koja je za potrebe rekonstrukcije unutarnjih prostora uzela i radnike lokalne uprave. Inače, realizacija ovog projekta se, voljom samih mještana koji su o prioritetnim projektima odlučivali na forumima, nametnula kao jedan od prioriteta.

Okončanjem radova na renoviranju objekta, koji je u proteklim godinama bio u vrlo lošem stanju, stvorit će se bolji uvjeti za rad mjesne administracije, ali i zdravstvenih djelatnika koji rade u ovdašnjoj ambulanti.

Inače, u program UNDP-ja pod nazivom “Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini” uključeno je ukupno šest sanskih mjesnih zajednica u kojima se provode ili će se provesti različiti projekti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije