POSLJEDNJI POZDRAV

U Mostaru pokopan Slavko Puljić

puljić
Foto: VL FOTO
1/5
10.12.2013.
u 09:52

Svi govornici su biranim riječima govorili o Puljićevom životu i djelu

Jučer je u Mostaru u Hrvatskom domu hercega Stjepan Kosače održana komemoracija za preminulog veleposlanika Bosne i Hercergovine u Sloveniji i generala Oružanih snaga BiH Slavka Puljića. Kosača je jučer bila premala kako bi primila sve one koji su nazočili ovome događaju.

Osim članova najuže obitelji, komemorativnom skupu je nazočio predsjedatelj Vijeća ministara Vjekoslav Bevanda, dopredsjednik Doma naroda BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, član Predsjedništva BiH Željko Komšić, te brojni drugi visoki politički dužnosnici. Tu je bio i veliki broj Puljićević bivših suboraca, visokih dužnosnika Oružanih snaga BiH, predstavnici vjerskih zajednica i brojni drugi. Nakon događaja u Kosači, Puljić je pokopan na katoličkom groblju u mostarskom naselju Raštani.

Svi govornici su biranim riječima govorili o Puljićevom životu i djelu. O tome svjedoče i brojna priznanja, nagrade i ordenja koje je Puljić zaslužio tijekom života, kao i karijera koju je izgradio. Puljić je prije godinu dana imenovan za veleposlanika u Sloveniji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije