Neće raditi

U matičnom uredu bh. općine svi zaraženi koronavirusom

novo sarajevo matični ured
23.01.2022.
u 20:35

Iz Općine Novo Sarajevo su izdali priopćenje u kojem obavještavaju građane ove Općine da Matični ured u narednim danima neće pružati usluge jer su svi zaposlenici pozitivni na koronavirus.

- Obavještavamo sve građane Sarajeva, a posebno građane Općine Novo Sarajevo, da Matični ured Općine Novo Sarajevo u narednim danima neće pružati usluge jer su svi zaposlenici ureda pozitivni na koronavirus.

S obzirom da u Matičnom uredu rade namještenici koji imaju posebne ovlasti za pristup osobnim podacima građana, nije moguće da ih netko drugi od službenika Općine mijenja tijekom njihovog odsustva, javlja Avaz.

Stoga, mole se svi građani kojima su potrebni izvodi iz matičnih knjiga rođenih, umrlih, vjenčanih i uvjerenja o državljanstvu da iste zatraže u drugim općinama SŽ-a. O početku rada Matičnog ureda Novo Sarajevo građani će biti blagovremeno obaviješteni - navodi se.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije