Naslovnica Vijesti

Uđite u svijet CNC tehnologija - probna predavanja u INTERA TP-u

11. siječnja 2019. u 17:06 0 komentara 25 prikaza

Već nekoliko godina CNC operateri čine jedno od najtraženijih zanimanja u regiji, a svi oni se svakodnevno susreću s pojmovima poput CNC glodalice, CNC tokarilice, reznih alata, režima obrade, tehnoloških lista i slično. 

U subotu, 19. siječnja 2019. godine u 17 sati INTERA Tehnološki Park ponovno će postati mjesto na kojem svi zainteresirani imaju priliku upoznati se s ovim pojmovima te prisustvovati besplatnim probnim predavanjima za novi ciklus obuke CNC operatera, priopćila je INTERA Tehnološki Park.

Probna predavanja će svim polaznicima poslužiti za upoznavanje s CNC tehnologijama dajući im uvid u sve sadržaje koje pruža jedna od najdugovječnijih obuka INTERA Tehnološkog Parka.

Jeste li znali da je HTEC centar zapravo skraćenica od Haas Technical Education Center?
Ulaskom u svijet Formule 1 2016. godine, Haas je postao dijelom najskupljeg i najsofisticiranijeg sporta, a njihova momčad je dobila priliku postati najbržom i najboljom.

INTERA Tehnološki Park ovom obukom polaznicima omogućava upravo to – u HTEC centru možete pronaći brži put do razvoja i steći vještine pomoću kojih možete postati vrhunski CNC operater.

Učite od vrhunskih predavača na suvremenim strojevima!
Obuka CNC operatera, čiji će 16. ciklus započeti u ponedjeljak, 28.1.2019. godine, traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na tri modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici, a izvodi se na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi u HTEC centru INTERA TP-a.

Svi zainteresirani za besplatna probna predavanja svoje prisustvo mogu potvrditi mail-om na htec@intera.ba, priopćeno je. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.