ŠIROKI BRIJEG

U humanitarnoj akciji „Što ti možeš učiniti za Božić“ prikupljenja sredstva za najpotrebitije

Jabuka.tv
30.12.2019.
u 12:53

Pod božićnim šatorima mnogi su se krijepili hercegovačkim delicijama i zlatnim kapima, a sav prihod namijenjen je za pomoć oko 200 socijalno najugroženijih obitelji u Širokom Brijegu.

Deveta po redu širokobriješka humanitarna akcija „Što ti možeš učiniti za Božić“, što se na trgu Gojka Šuška tradicionalno održava u organizaciji udruge Inicijativa za Široki Brijeg, s ciljem pomaganja socijalno ugroženih sugrađana, okupila je mnoštvo Širokobriježana.

Pod božićnim šatorima mnogi su se krijepili hercegovačkim delicijama i zlatnim kapima, a sav prihod namijenjen je za pomoć oko 200 socijalno najugroženijih obitelji u Širokom Brijegu.

Organizatori ovogodišnjeg izdanja ove božićne humanitarne božićne akcije proširili su ukupnu ponudi i načine na koji se može pomoći najpotrebitijima. Osim većeg broja volontera povećao se i broj donatora.

Prikupljeno je i više sredstava, Širokobriježani su se u velikom broju odazvali na poziv: „Sinoć mi je bilo hladno, ali u mislima su nam bili sugrađani koji nemaju novca za ogrjev, koji nemaju osnovno za život, kojima trebamo zajedno pomoći!“

U udruzi Inicijativa za Široki Brijeg ističu kako je temeljna zamisao ovog božićnog projekta pomaganje ljudi u potrebi kroz zajedništvo koje može uljepšati Božić najugroženijim socijalnim kategorijama.

Prve večeri nastupili su „Tamburaši s kamena“, drugu večer širokobriješki „Dukati“, a za glazbeni ugođaj treće večeri ove humanitarne akcije pobrinuo se DJ Z. Ponovo se pokazalo kako u Širokom Brijegu postoji velik broj onih koji su uvijek spremni podržati ovakve humanitarne akcije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?