Počelo cijepljenje

U Hrvatskoj cijepljena prva osoba! Nazočili Plenković, Bandić, Capak...

branka aničić
27.12.2020.
u 10:06

Štićenica doma za starije Aničić Branka na Trešnjevci prva je osoba koja se cijepila protiv koronavirusa. Cijepljenju su nazočili predsjednik Vlade Andrej Plenković, ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović i ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

"Upravo sam cijepljenja, pozdravljam sve i premijera i političko društvo koje pratim. Mi smo presretni da smo izabrani i da sam ja prva i da krenemo u neki normalniji život. Brzo je cjepivo došlo, sva sreća tu smo sad i svi to trebamo prihvatiti radi prijatelja i radi obitelji", kazala je Aničić Branka.

"Možemo se vratiti duženjima u domu, možemo uživati u parku u cvijeću. I stvarno i zbog obitelji i zbog samih nas i zbog nas starijih moraju se cijepiti. Ne smiju biti ljudi koji će sumnjati u to. Ja volim nordijsko hodanje. Imam dva praunka, ako ih mogu pozdraviti i veselim se susretu", kazala je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?