Tvrtka Kouzon traži radnike za rad u Sheratonu

U hotelu u Dubaiju još ima posla za mlade ljude od 18 do 35 godina iz BiH

Konobar
Foto: import
03.07.2014.
u 09:38

Mnogi će u sljedećim danima poslati biografiju na e-mail adresu i iščekivati 25. srpnja

Mladi ljudi iz BiH koji traže posao dobili su novu priliku za taj čin. Iako se radi o Dubaiju, situacija nije takva da izbora ima napretek tako da će mnogi u sljedećim danima poslati svoju biografiju na engleskom jeziku na e-mail adresu studenti.bih@kouzon.mk. Naime, tvrtka Kouzon prima biografije potencijalnih djelatnika za posao u hotelu Sheraton u Dohi. Kako su priopćili iz tvrtke, još uvijek su aktualni natječaji za kuhara, cvjećara, krojača, konobara, vratara, grupnog koordinatora, wellnes recepcionara, kao i mnoge druge. Od poslodavaca osigurani su smještaj, prehrana i prijevoz, a traže se mladi radnici od 18 do 35 godina. Također, plaće će se kretati od 300 do dvije tisuće eura mjesečno. - Intervju kandidata će se obaviti u Banjoj Luci, 25 srpnja u hotelu Bosna, a dotad će mnogi strepiti i vjerovati da će dobiti posao koji ih udaljava od doma, ali im barem daje financijsku sigurnost. Da Dubai postaje zlatna oaza za mnoge građane BiH, pokazuje i nedavni boravak bh. tvrtki koje su predvođene Vanjskotrgovinskom komorom BiH organizirale posjet Međunarodnom sajmu dizajna, namještaja i interijera u Dubaiju. I tu je naglašena vrijednost građana BiH koji svoje kapacitete izuzetno dobro koriste i razvijaju radeći određene poslove. Također, tu se razgovaralo i o uvezivanju BiH i tvrtki iz Arapskih Emirata jer to tržište i za tvrtke i za radnike iz BiH nudi još niz mogućnosti.

Primjerice, dobar dio građana zaposlio se u zrakoplovnoj kompaniji u Emiratesu, a iz BiH su. Tako je E. Kunovac dobio posao stjuarda u toj prestižnoj tvrtki, a danas tvrdi da je Dubai njegov dom. - Za posao u Emiratesu sam se prijavio preko njihove web-stranice. Konkurencija za poslove je velika. Godišnje se prijavi 70.000 osoba, a Emirates izabere tek njih 3000, ovisno o potrebama. Na mom razgovoru u Berlinu je bilo blizu 400 ljudi, intervju je trajao dva dana, a troje nas je zaposleno - kazao je Kunovac.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?