106 novozaraženih osoba

U HNŽ-u se smanjuje broj oboljelih od koronavirusa, dvije osobe preminule

koronavirus
Reuters/Pixsell
15.02.2022.
u 13:13

Jedna preminula osoba je s područja Hercegovačko-neretvanske županije, dok je druga s područja Zapadnohercegovačke županije.

U covid-bolnici Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar preminula su dva bolesnika, a novozaraženih je 106 osoba, priopćeno je iz Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Hercegovačko-neretvanske županije.

Jedna preminula osoba je s područja Hercegovačko-neretvanske županije, dok je druga s područja Zapadnohercegovačke županije.

Na bolničkom liječenju trenutno je 51 pacijent od kojih je 10 na invazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a ostali su klinički stabilno.

U Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku SKB Mostar testirano je 530 uzoraka. U Hercegovačko-neretvanskoj županiji pozitivnih je 106, i to 51 iz Mostara, deset iz Čapljine, 18 iz Čitluka, četvero iz Prozor-Rame, četvero iz Ravnog, dvoje iz Jablanice, deset iz Stoca i sedam iz Konjica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije