NA DVIJE LOKACIJE

U Bosanskoj Gradišci oduzeti luksuzni automobili i autodijelovi vrijedni 431.000 KM

14.02.2021.
u 12:17

Uprava za neizravno oporezivanje (UNO) je na području Bosanske Gradiške oduzela vozila, šasije vozila i veću količinu rabljenih dijelova luksuznih automobila. Njihova procijenjena vrijednost je 451.300 KM.

Kako su priopćili iz UNO, automobili i dijelovi su pronađeni tijekom provjere porijekla robe na području Bosanske Gradiške na dvije lokacije.

Osobe kod kojih je sporna roba pronađena, kako su naveli, nisu posjedovale dokumentaciju o porijeklu, odnosno dokumentaciju kojom bi dokazale da je nad predmetnom robom proveden carinski postupak.

Iz naprijed navedenih razloga, sporna roba privremeno je oduzeta. Ova akcija provedena je u suradnji sa ovlaštenim službenicima Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja Regionalnog centra Sarajevo.

Protiv počinitelja opisanih nezakonitosti bit će pokrenuti odgovarajući postupci pred nadležnim sudom, Priopćili su iz UNO. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije