prognoza

U BiH sutra oblačno, poslijepodne kiša, pljuskovi i grmljavina

kiša
08.04.2019.
u 14:50

U Bosni i Hercegovini danas je bilo oblačno vrijeme s kišom u većini područja.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 1, Ivan-sedlo 8, Livno 10, Sokolac 11, Bihać, Bugojno, Grude i  Trebinje 12, Jajce, Mostar, Neum, Sarajevo, Srebrenica i Stolac 13, Zenica 14, Bijeljina, Gradačac, Sanski Most, Tuzla i Zvornik 15, Brčko i Doboj 16, Banja Luka i Prijedor 17 stupnjeva. 

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva ponegdje u Bosni je moguć slab lokalni pljusak ili slaba kiša. Poslijepodne i u večernjim satima kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u većini područja. Vjetar slab od umjeren sjevernih smjerova. Jutarnje temperature od 5 do 10, na jugu od 8 do 13, a dnevne od 14 do 22 stepeni.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom ili lokalnim pljuskovima. Jutarnja temperatura oko 7, a dnevna oko 14 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?