prognoza

U BiH danas oblačno s kišom u Hercegovini

kisa
02.02.2019.
u 09:13

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom.

Temperature zraka u 7 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva, Sokolac i Srebrenica 6, Ivan-sedlo 7, Livno 8, Gradačac 10, Bugojno, Doboj, Grude i Sarajevo 11, Bijeljina, Brčko, Široki Brijeg, Trebinje i Tuzla 12, Jajce 13, Mostar 14, Bihać, Neum i Prijedor 15, Banja Luka i Sanski Most 16 stupnjeva. 

U BiH danas će biti oblačno vrijeme. Tijekom cijelog dana kiša se očekuje u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne. Intenzivnije padavine na sjeveru i zapadu Hercegovine i zapadu i jugozapadu Bosne, gdje se prognozira od 30 do 60 litara kiše po metru kvadratnom, a u dijelu Hercegovine lokalno do 80 litara. Slabije padavine na području centralne Bosne. Tijekom noći na nedjelju kiša će se širiti i na ostala područja Bosne. Vjetar jak južnog smjera. Očekuju se i olujni udari juga brzine 60 do 75 km/h. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 16 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?