Vrijeme

U BiH narednih dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost

01.08.2022.
u 09:51

U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana, postupno povećanje oblačnosti.

Vjetar slab do umjeren sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura od 27 do 32, na jugu do 34 stupnja.

U utorak, 02. kolovoza, malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu. Tijekom dana, ponegdje u jugozapadnim područjima može pasti i malo kiše ili kratkotrajni pljusak. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura od 27 do 34 stupnja.

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost prognozira se za srijedu, 03. kolovoza. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura od 28 do 34 stupnja.

U četvrtak, 04. kolovoza, očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 17 do 23, na jugu zemlje do 26, a najviša dnevna temperatura od 28 do 34 stupnja - saopćeno je iz  Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije