Po tjeralici Interpola

U Bernu uhićen Naser Orić, tereti ga se za ratne zločine

Naser Orić
Foto: screenshot/youtube
10.06.2015.
u 17:14

Po tjeralici koju je raspisala Republika Srbija u Bernu je uhićen Naser Orić, potvrđeno je za N1.

Prošle godine u veljači, Interpol je raspisao tjeralicu još prošle godine, a tereti ga za ratne zločine počinjene nad srpskim stanovništvom u Podrinju 1992. godine, potvrđeno je u Interpolu Srbije.

Pored Orića, tjeralica važi i iza Hakijom Meholjićem i još trojicom ljudi, koji su bili zaposlenici Policijske postaje Srebrenica. Orić je uhićen na putu za Švicarsku gdje je trebao prisustvovati obilježavanju dvadesete godišnjice genocida u Srebrenici.

Ključne riječi

Komentara 2

ZE
Zepcanac
07:29 11.06.2015.

Ovi srbocetnici su pravo pukli po savovima jos od 1941. Pa zele da i nastave svoje izostatke nedovrsene. Samo se pitam sto to republika Srbija ima sa BiH., i Naserom Oricem onje branijo svoju domovinu na svome pragu a ne u Srbiji kako to srbocetnici misle i raspisuju inerpolsku potijernicu za Naserom Oricem. Cista budalastina Srbocetnika, koji su dosli da uniste BiH. sa Milosevicem i Francekom. Ali sve je bilo uzalud i jako kratko trajalo i nakraju su obojica u jamu otisla., sto nobi rekao stari narod "KO KOME KOPA JAMU SAM U NJU I UPADA". E tako su i njih dvojica BAJ, BAJ Milosevicu i Franceku. A ovi izgleda isto tako sebi spremaju ito naveliko i zasebno Srbocetnici. Oni izgleda vole uzivati u igri sa vragom, a apsolutnoje da i to sam vrag zeli i voli kao srbocetnici. BITCE POVUCI I POTEGNI ITO SAMO BOG ZNA KAKO JER SAMI SEBI SPREMAJU KASU VRUCU.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
00:53 11.06.2015.

Silovao je na desetine muslimanki i ubio preko 500 muslimana. Toliko o tom ratnom zločincu sopstvenog pučanstva.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije