radost za djelatnike

Tvrtka iz BiH uvela nova pravila: Radi se 4 dana tjedno, a plaće će biti veće

ured
16.09.2022.
u 15:05

Tvrtka Oskar Pharma iz Livna odlučila je podići ljestvicu kada su u pitanju njezini radnici pa tako uvodi četverodnevno radno vrijeme i podiže plaće. Tako će djelatnici ovog poduzeća pored vikenda imati neradni dan i petak.

Inače, protekloga vikenda ova tvrtka je proslavila 10. godišnjicu postojanja i rada. Tom prilikom, u Livnu je okupila 350 gostiju - liječnika, specijalista i farmaceuta kako iz BiH tako iz Hrvatske, Francuske, Njemačke, Austrije i Sjeverne Makedonije, piše Bljesak. 

Osim u prekrasnoj prirodi ove županije i pogledu na Buško jezero gosti su mogli uživati i u sadržajima koje nudi Continetal Adventure - vožnji kvadovima i električnim biciklima. 

Livno Bus organizirao je prijevoz te u suradnji s partnerima posjet i razgledavanje pojedinih poduzeća s područja Livna i Kupresa a koja se bave proizvodnjom hrane, ugostiteljstvom, uzgojem cvijeća…

Oskar Pharma je tvrtka koja se bavi distribucijom dodataka prehrani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?