Ispred njene zgrade

Pokušaj ubojstva tužiteljice Tužiteljstva BiH Diane Kajmaković!

kajmakovic
Foto: agencije
08.12.2014.
u 15:04

Tužiteljici Diani Kajmaković iz Odjela za borbu protiv organiziranog kriminala i korupcije BiH upućene su ozbiljne prijetnje, saznaje televizija N1.

Potvrdio je to glavni državni tužitelj Goran Salihović rekavši da će Tužiteljstvo BiH biti rigorozno na sve pritiske.

Kako se saznaje, na njenom automobilu je za sada nepoznati počinitelj, presjekao i otkinuo kablove koji kontroliraju kočnice. Ispred zgrade u kojoj stanuje tužiteljica Kajmaković, policija je obavila očevid, a vozilo je odvezeno na vještačenje.

Tužiteljica Diana Kajmaković, zastupnica je optužnice u predmetu Zijada Turkovića i ostalih, ali i nekoliko drugih velikih predmeta u državnom tužiteljstvu.

U povodu pokušaja ubojstva tužiteljice Tužiteljstva BiH, Diane Kajmaković, Udruga tužitelja BiH upozorava cjelokupnu javnost BiH do kojih ishodišta dovodi stalni politički i medijski progon tužitelja u državi BiH. Niti približnih primjera takvih napada na nositelje dijela sudske vlasti, nije moguće pronaći u civiliziranim državama, priopćila je Udruga tužitelja BiH, reagirajući povodom posljednjih prijetnji upućenih tužiteljici Kajmaković. Naime, na njenom automobilu je za sada nepoznati počinitelj presjekao i otkinuo kablove koji kontroliraju kočnice!

- Nažalost, moramo konstatirati, da su se i mnogi javni djelatnici, nezadovoljni oštrinom i postignutim rezultatima u borbi protiv kriminala, pridružili hajci na tužitelje, stvarajući tako „povoljno okruženje“ u kojem su ubojstva tužitelja "prirodni proizvod" takvoga stanja - navodi se u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije