POMOĆ BANOVINI

Turska tvrtka Cengiz İnşaat donirala je 250 tisuća eura za potresom pogođena područja

04.02.2021.
u 08:55

Tvrtka Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uplatila je 250 tisuća eura pomoći za potresom pogođena hrvatska područja

 

Istanbulska graditeljska tvrtka Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, koja ima podružnicu i u Zagrebu, uplatila je 250 tisuća eura pomoći za potresom pogođena hrvatska područja

Cengiz İnşaat  izvođač je radova na projektu "Rekonstrukcija postojećeg i izgradnja drugog kolosijeka na dionici Križevci - Koprivnica - državna granica".

"Suočeni s posljedicama potresom koji je 29. prosinca 2020. godine pogodio područje Banovine, a kao društvo koje je izvođač na području Republike Hrvatska i čiji djelatnici u svrhu provedbe projekta borave i rade na području Hrvatske, želimo izraziti podršku Vladi RH i nadležnim tijelima u sanaciji pogođenog područja i zbrinjavanju građana", stoji u poruci tvrtke Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?