Vodič 'Mostar kompas'

Turistički vodič u cijelosti je u funkciji razvoja turizma u Mostaru i Hercegovini

16.06.2016.
u 08:00

Promocija turističkog vodiča “Mostar kompas” upriličena je u utorak navečer u Mostaru. O vodiču su govorili suradnici i partneri ovog projekta te predstavnici organizatora - Agencije Promo Mostar, kao i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić koji je istaknuo da vodič predstavlja promociju Mostara i Hercegovine te je vrlo važna karika za turiste koji su željni turističkih informacija o ovom području.

“Ovaj vodič u cijelosti je u funkciji razvoja turizma u Mostaru i čestitam realizatorima ovog projekta”, kazao je Bešlić. Boris Grbešić, urednik vodiča “Mostar kompas”, kazao je kako vodič na najljepši način govori o Mostaru te mu je intencija da svakom turistu prezentira sve relevantne informacije o gradu, ali i njegovu širem području.

“Iako vodič kao polaznu točku uzima grad na Neretvi, sadržajem je pokrivena cijela regija Hercegovine”, kazao je dodavši da je vodič u boji i ima 90 stranica.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?