Trik za čišćenje televizora i daljinskog upravljača uz koji će oni zablistati

tv daljinski
05.02.2023.
u 09:42

Korištenje pravih tkanina presudno je za čišćenje televizora, a u ovom slučaju to su krpice od mikrofibre koje ne oštećuju ekran, a uz to i jednostavno upijaju prašinu. Ipak, trebalo bi pripaziti na još jedan detalj. 
Krpicom od mikrofibre prebrišite svu površinu televizora - ekran, gumbiće koji se nalaze ispod ili sa strane, kao i pozadinu televizora koja najčešće ima najviše prašine. Ovo bi se trebalo raditi jednom tjedno, a ako imate vremena i češće, piše Good House Kipping. 

Najvažnije je ipak ne špricati izravno nikakvo sredstvo na televizor, već ga prvo treba nanijeti na krpicu, a tek onda na ekran. Ali i ovdje je potrebna doza opreza. Naime, tekućina ne bi smjela sadržavati amonijak, alkohol ili aceton koji mogu uništiti ekran. 
Daljinski upravljač najbolje je očistiti mokrom dezinfekcijskom krpicom, a najvažnije je obrisati tipke, kao i udubljenja oko njih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije