Jeste li gra probali?

Trik protiv kojeg crna plijesan nema nikakve šanse: Svi sastojci nalaze se u vašem domu

14.09.2020.
u 11:24

Vjerovatno ste mnogo puta primijetili crni obruč od plijesni oko odvoda u vašoj kupaonici. Osim što je na teško dostupnome mjestu, ta tvrdoglava mrlja teško se uklanja pa ste se zasigurno dobrano pomučili dok ste svoj umivaonik doveli u red.

Na pitanje jedne korisnice u Facebook grupi posvećenoj čišćenju kako očistiti tu crnu plijesan oko odvoda u umivaoniku i sudoperu, ljudi su otkrili različite metode kojima se koriste. Kako prenosi The Sun, žena je rekla da je probala izbjeljivačem, ali samo je sve pogoršala.

Isprobala trik i oduševila se

Jedna članica grupe savjetovala je da koristi ocat, deterdžent za pranje suđa i sodu bikarbonu, dok je drugi korisnik imao neobičan savjet: “Uzmite kečap i probajte njime očistiti ili izribajte kovanicom. Obje stvari uklonit će i kamenac koji je nastao od vode.”

Još jedan savjet bio je korištenje toaletnoga papira natopljenoga octom. “Ostavite to na plijesni da djeluje oko 10 minuta i uklonit će sve nečistoće.”

Žena se na kraju odlučila za smjesu sode bikarbone, octa i deterdženta za pranje posuđa. Sve je pomiješala u pastu te nanijela na odvod i uklonila svu prljavštinu. Podijelila je fotografije prije i tokom čišćenja, koje su pokazale sjajne rezultate.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?