Moralno dno

Trifunović dotaknuo dno uvredama mlade kandidatkinje HDZ-a u Mostaru

Sergej Trifunović
18.12.2020.
u 08:04

Glumac Sergej Trifunović već godinama javnost "zabavlja" svojim kontroverznim potezima kojma je, na njegovu žalost, dotaknuo dno.

Ovog puta je svoj talent iskazao vrijeđanjem mlade kandidatkinje HDZ-a BiH na predstojećim izborima za Gradsko vijeće Mostara Nikoline Sesar, i to bez ikakva normalna povoda.

Montaža kojom vrijeđa mladu kandidatkinju izazvala je brojne negativne reakcije, a uskoro je i uklonjena s Instagrama gdje glumca prati više od 60 tisuća ljudi. 

Na njegovu objavu reagirala je i zajednica žena HDZ-a BIH Kraljica Katarina Kosača koja je istaknula da je Trifunović "dotaknuo moralno dno".

"Žalosti činjenica da se tako u kontinuitetu već godinama u javnom prostoru ponaša jedan “deklarirani“ borac za demokratsku Srbiju i prava građana, Mostarac po rođenju, dramski umjetnik, kojem je Mostar nebrojeno puta ukazao gostoprimstvo na Festivalu glume, a on je uzvratio uvredama, lažima i mržnjom. Nije mu ovo prvi puta. Još nam je u sjećanju njegov istup u povodu tragične smrti generala Slobodana Praljka, nad kojom je likovao kao posljednji barbarin. Hrvatska demokratska zajednica BiH odavna prepoznaje važnost i ulogu žena u obitelji, društvu i javnom životu. Kao takvima dana im je posebna uloga i vidljivost na ovim povijesnim mostarskim izborima te su zastupljene s gotovo 50 posto na listama HDZ BiH. Gradski odbor HDZ BiH Mostar će u povodu ovoga istupa poduzeti sve zakonom predviđene korake protiv Trifunovića u cilju zaštite svoje kandidatkinje. Ovim putem pozivamo sve udruge za zaštitu prava žena i mladeži da osude ovakve obrasce ponašanja prema ženama uz prijedlog da se šovinist Trifunović u rodnom gradu proglasi personom non grata", priopćio je GO HDZBiH.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
17:09 18.12.2020.

Netreba se ljutiti na Trifunovića njega treba žaliti ili čak bolje pomoći mu do dođe do nekog dobrog psihijatra da mu pomogne ako nije kasno ljudski je.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?