Široki Brijeg

Trgovina Namex obilježila svoj 9. rođendan

[NAMEX SLAVI 9. ROĐENDAN] Najvećegi hercegovački lanac trgovina NAMEX proslavio je 9. rođendan poslovnice na Trnu u Širokom Brijegu. Nekoliko stotina posjetitelja uživalo je u kupovini, a maleni su uživali uz raznorazne igre i maskote. Voditelj programa:
19.09.2016.
u 09:00

Vodeći hercegovački trgovački lanac Namex d.o.o. iz Širokog Brijega u subotu, 17. rujna 2016. godine, proslavio je svoj deveti rođendan. Namex bilježi stalni rast iz godine u godinu i u ovom trenutku ima 23 poslovnice na području Mostara, Širokog Brijega, Međugorja, Čitluka i okolnih mjesta, a krajem 2016. godine planirano je otvaranje velikog hipermarketa u Ljubuškom.

Namex je svojim kupcima priredio bogat rođendanski program s dobro poznatim akcijama i bogatom nagradnom igrom. Središnji rođendanski program održan je u poslovnici broj 7 na Trnu, Široki Brijeg, gdje su posjetitelji uživali u raznim promocijama, degustacijama, roštilju, točenom pivu, zabavnom programu za najmlađe posjetitelje, a posebno u degustaciji prepoznatljivih i visokokvalitetnih proizvoda iz vlastite pekare NAM-PEK.

Namex je blistav primjer uspješnog poduzeća iz Hercegovine, koje se više nego uspješno bori u vrlo zahtjevnoj branši gdje dominiraju velike multinacionalne kompanije.

Iz poduzeća navode kako su jako zadovoljni razvojem Namexa, posebice se to odnosi na posljednje dvije poslovne godine u kojima je nakon restrukturiranja upravljačke strukture učinjen značajan iskorak na svim poljima djelovanja. Vlasnici, uprava i zaposlenici ističu kako su zahvalni na ukazanom povjerenju kupaca te kako isto žele opravdati i u budućnosti. Vlasnici poduzeća ne planiraju zaustaviti rast poduzeća, već proširiti svoje područje djelovanja kako bi kupcima diljem Hercegovine pružili najbolje cijene, po čemu su i poznati. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?