Žive na leglu otrovnica

Treći put ove godine u sobi zatječe zmiju

07.08.2016.
u 07:00

Prava mala drama odvila se preksinoć u kući jedne Banjolučanke, u naselju Budžak, jer se ova žena, zajedno sa svojim susjedima, čak treći put ove godine morala boriti sa zmijom u vlastitoj sobi. Banjolučanka kaže da ne zna odakle zmije dolaze te da živi u stalnom strahu za život svoga djeteta koje ima Downov sindrom.

Uz to, ona za Blic ističe kako je prošle godine više puta pretrpjela ovakav strah jer je u blizini i u njezinoj kući uhvaćeno čak pet zmija. Ona je objasnila kako nema novca da plati nadležnim službama koje bi došle i uklonile opasne gmizavce. Potvrdila kako je vrsta zmija koja je “pohodila” njezin dom smuk, najveća bh. zmija koja može narasti i više od 2 metra. Prestrašena žena je zahvalila susjedima koji su je ponovno spasili u za život opasnoj situaciji. Inače, sličnu jezivu sudbinu dijeli i 5-člana obitelj iz Zavidovića. Teška situacija u kojoj nitko nije zaposlen dovela je do toga da bračni par Bošnjaković, zajedno s troje djece, živi na rubu egzistencije, i to u kući koja se doslovno raspada, i u koju su se nastanile zmije.

- Noću mi djeca ne smiju zaspati. Po cijelu noć čujemo neke životinje koje nam žive ispod krova i poda. Nekoliko puta je dolazilo i do kratkog spoja zbog čega je kuća gorjela tri puta - priča Edina Bošnjaković koja je nekoliko puta vidjela zmije u dvorištu, ali i u kući.

- Slučajno sam ugledala zmiju u kući, bilo je dugačka sigurno metar i pol… Sva sreća pa sam je na vrijeme uočila i da se djeci ništa nije dogodilo. Pitanje je koliko ih ima – zabrinuto kaže Edina.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?