Naslovnica Vijesti

Trapistički samostan Marija zvijezda na turističkoj karti Banje Luke

22. svibnja 2019. u 11:56 0 komentara 123 prikaza

Turistička organizacija Banje Luke pripremila je redizajniranu i funkcionalniju kartu grada namijenjenu turistima i domaćoj populaciji.

Direktorica Turističke organizacije Irena Radojević kazala je na konferenciji za novinare da je karta izrađena za nedavni Prvi sajam turizma u Banjoj Luci, s ciljem da se turistima približi turistička ponuda najvećeg grada RS.

Od sutra će se moći naći u hotelima, kako bi bila na raspolaganju turistima.

Arhitektica Maja Radmanović je istaknula da karta predstavlja poligon urbane šetnje, koja počinje s tvrđavom Kastel, pa do povijesnih, kulturnih, sportskih i vjerskih objekata, Ferhadije, katoličke i pravoslavne crkve, te drugih objekata u centru Banje Luke.

Istaknula je da su naznačeni i drugi turistički objekti poput trapističkog samostana Marija zvijezda, ali i rijeke Vrbas, za koju se veže i dajak.

Koristit će se u vidu promocije i prezentacije turističke ponude centra Banje Luke, a maketa će u narednom razdoblju biti izložena na otvorenom mjestu za posjetitelje.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.