Riješite se uzroka nastanka celulita

TOP 3 anticelulitne namirnice

celulit
25.01.2016.
u 15:06

CELULIT je gotovo najučestaliji pokretač većine žena kada je riječ o promjenama prehrambenih navika te promjenama koje uključuju povećanje fizičkih aktivnosti.

U današnje vrijeme postoje brojni tretmani za borbu protiv ženinog najvećeg neprijatelja.
Anticelulitne masaže te fizička aktivnost pospješuju cirkulaciju te gubitak masnih naslaga.
 Međutim, ukoliko ne riješite uzrok problema nastanka celulita, već samo poduzimate mjere koje uključuju borbu protiv istoga, znajte kako je riječ o, tako zvanoj, borbi s vjetrenjačama. 
Ipak, postoji i pozitivna strana celulita. Ona se očituje na način da je celulit glasnik lošeg stanja organizma, odnosno da upućuje na preveliku koncentraciju toksina u organizmu. Shvatite celulit kao prijatelja koji vas savjetuje kako je vrijeme da promijenite način života s ciljem uklanjanja suvišnih masnih naslaga, toksina i potkožne vode.
Ako pogledamo s vedrije strane na cjelokupnu situaciju vezanu uz celulit dolazimo do činjenice kako se on može gotovo u potpunosti ukloniti, a onaj mali djelić koji eventualno ostane treba vas potaknuti da se ne vratite lošim navikama, odnosno lošim prehrambenim navikama koje se navode kao glavni uzrok nastanka celulita. 
Evidentirali smo celulit kao problem, pronašli njegov uzrok u lošim prehrambenim navikama, a sada je vrijeme da ponudimo rješenje problema.

Konzumirajte sljedeće 3 namirnice uz konzumaciju ostalih kvalitetnih i preporučenih namirnica za vaš organizam te pobijedite u borbi protiv celulita. 

TAMNA ČOKOLADA

Istina je, tamnu čokoladu ne morate izbaciti iz prehrane, već je u umjerenim količinama redovito konzumirati. 
Antioksidansi prisutni u kakaovu prahu pospješuju razgradnju masnih stanica u vašem tijelu. 

ZELENI ČAJ TE ČAJ OD MASLAČKA ILI ĐUMBIRA

Sastojci u navedenim čajevima ubrzavaju metabolizam te samim time pospješuju sagorijevanje masnoća u tijelu.
Navedeni čajevi također pospješuju izbacivanje toksina iz organizma. 

ŠAFRAN

Ova namirnica izrazito je poželjna za konzumaciju ukoliko želite spriječiti ponovno širenje celulita iz razlog što sadrži protuupalne sastojke koji koče širenje masnih stanica. 
Nadalje, samo par grama ovog začina suzbija osjećaj gladi te poboljšava cirkulaciju između tkiva. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije