Dopredsjednik Vlade ZHŽ

Toni Kraljević čestitao Večernjem listu 60. rođendan

01.07.2019.
u 14:18

Dopredsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke i ministar financija Toni Kraljević uputio je danas čestitku vodstvu i djelatnicima Večernjeg lista povodom šezdesetog rođendana. 

"Kroz svojih 60 godina postojanja Večernji list postavio je standarde profesionalnog novinarstva u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Svojim kvalitetnim izvještajima, zanimljivim pričama, kao i poučnim komentarima djelatnici Večernjeg lista stvorili su i stvaraju kvalitetu koja je postala prepoznatljiv brend u cijeloj regiji. Večernji list BiH posebno prednjači u ukazivanju na problem Hrvatskog pitanja u BiH, te potrebu rješavanja Izbornog zakona zbog čega predstavlja jedan od najvažnijih medija Hrvata u BiH. 
Stoga poštovano vodstvo i djelatnici najčitanijeg dnevnog lista u Hrvata čestitam vam šezdeset godina uspješnog i predanog rada, sa željama da nastavite profesionalno i objektivno izvještavati o svim događajima u BiH, regiji i šire, ostanete lider u borbi za demokratizaciju BiH, te nastavite poticati istraživačko novinarstvo
", stoji u čestitci dopredsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke i ministra financija. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?