Izaslanstvo Grada Ljubuški posjetilo SUM

Tomić: Grad Ljubuški stipendiranjem 520 studenata pokazao brigu o mladima kao generatorima bolje budućnosti

13.11.2020.
u 11:50

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić primio je v.d. gradonačelnika Ljubuškog Vedrana Markotića i ravnatelja Doma zdravlja Ljubuški dr. Ivana Landeku.

Tom prigodom rektor je zahvalio gradonačelniku Markotiću na podršci Sveučilištu, a posebno na stipendiji za 520 studenata čime je Grad Ljubuški pokazao brigu o mladima kao generatorima bolje budućnosti. „To je najbolji put stvaranja vrijednosti u društvu, mladi
osjećaju da postoji vertikala i to je jedan od uvjeta da mladi ostanu ovdje i grade bolje društvo za sve nas“, istaknuo je rektor Tomić.
Markotić je najavio kako će u idućoj godini u proračunu Grada izdvojiti sredstava za razvoj i podršku Sveučilištu u Mostaru.

Uprava Sveučilišta će u narednom razdoblju posjetiti Grad Ljubuški kako bi razgovarali o novim mogućnostima suradnje.

Ključne riječi
SUM

Komentara 1

PP
ppp
14:20 13.11.2020.

Kad je kćer bivšeg grado/načelnika dobila 2 stipendije,unatoč jako dobroj financijskoj situaciji,jeli i to bila pomoć studentima? Ova 3 na slici su političke marionete i koče sve ostale koji nisu u partiji HDZ! Doć će maca na vratanca...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije