HRVATI U BIH U ŠOKU
Povratak na članak

'To je međunarodni udruženi pothvat protiv bh. Hrvata'

Franjo Ljubić: Od optužnice 2004., preko prvostupanjske presude vidljiv je međunarodni udruženi pothvat protiv bh. Hrvata

Komentari 2

US
una-sana
08:41 30.11.2017.

da je ovako reagovala njemacka politika 45-te na ninberske presude jos bi se koprcala u bijedi i neimastini , ljudi pametni prihvatili cinjenice i rekli idemo dalje i fala bogu vidi se gdje su sad , a ovi balkanski politicari i neki koji sebe nazivaju intelektualcima nikako ne mogu da pogledaju istini u oci i jos ce 100 godina citava regija zivjeti u mraku zbog takvih idiota.

VL
BR
brodarevac
08:29 30.11.2017.

Hrvatska je dala podatke koji su bili dovoljni da se donese ovakva presuda, za razliku od Srbije koja je sve važno sakrila. Jasno je i vrapcu na grani da je bilo dogovora o podijeli BiH samo je pitanje papira koji su potrebni da bi se to dokazalo. Ovo nema veze sa BiH Hrvatima ovo je osuda tadašnje politike koju HDZ pokušava da oživi kroz svoje projekte zato i pripisuju osudu cijelom narodu.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.