PAR SAVJETA

TikTok korisnica se pohvalila kako u svojim 30. izgleda bolje nego u 20.: 'Evo u čemu je moja tajna...'

TikTok
06.06.2023.
u 07:34

Kada se probudim, koža mi blista!”, kaže 31-godišnjakinja, a to, smatra, može zahvaliti 'dvostrukoj hidrataciji'

TikTok korisnica Isabelle tvrdi da sada, u svojim ranim 30-ima izgleda 'bolje nego ikada prije', a kao dokaz je pratiteljima pokazala i svoju fotografiju od prije desetak godina; i svi su se s tom tvrdnjom složili. Za one koje je zanimalo u čemu je njena tajna, Isabelle kaže kako ima nekoliko savjeta. “Ja sam mislila da sam zgodna kad sam imala 21, no sada vidim da sam zgodnija s 31 godinom...”, napisala je Isabelle kraj svojih prije i poslije fotografija. Zaljubljenica u ljepotu i beauty trendove ženama je podijelila nekoliko jednostavnih savjeta da što dulje bulje što privlačnije, a ne koje ih se drže, tvrdi, imati će super kožu, nikada neće biti nadute, te će izgledati i osjećati se odlično. 

Prvo, ona se kune u jedan korak njege lica, duplo nanošenje hidratantne kreme ili double moisturising. “Danas mnoge žene rade tzv. dvostruko čišćenje, no ključ dobrog izgleda kože je u dvostrukoj hidrataciji, za što smatram da ne rade mnogi", kaže Isabelle i dodaje da svoju kožu njeguje sat vremena prije spavanja pa pusti da se sve naneseno upije, a zatim neposredno prije spavanja nanese još jedan sloj hidratantne kreme.

 

@isabelle.lux Replying to @iwillslapyou1 glow up I guess ! #reverseaging #QuakerPregrain #antiagingskincare ♬ original sound - Isabelle ⚡️ Lux

 

“Kada se probudim, koža mi blista!”, rekla je 31-godišnjakinja čiji je drugi savjet nakon njege kože lica pričekati 30 minuta prije nanošenja SPF zaštite, a zatim još 30 minuta prije šminkanja. Treći Isabellin savjet je da se svako jutro popije topla voda sa sokom od brusnice i pola limuna. "Također tijekom dana, kad god pijete kofein, kombinirate ga s jednako toliko vode", napominje ona, jer konzumacija kofeina bez vode može dovesti do ranije pojave bora.

Osim toga, Tiktokerica kaže i da bi žene svakodnevno trebale hidratizirati ruke i stopala kako bi i ti dijelovi tijela izgledali mladoliko, a na tijelo bi trebale nanositi svjetlucavo ulje, za sjaj cijele kože. Njezin je posljednji beauty savjet vezan uz oblikovanje obrva, a za njih je rekla: "Pustite da ih profesionalci oblikuju jer su obrve jako bitne; i jedna su od prvih stvari koje ljudi na vama primijete!", prenosi The Sun.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije