ZVIŽDAČ

Tijekom minute šutnje vikao 'Palestina' pa dobio batine

Irska BiH
Reuters/PIXSELL
18.11.2015.
u 15:31

Jedan od navijača reprezentacije Bosne i Hercegovine koji se našao na Aviva stadionu u Dublinu tijekom utakmice BiH i Irske, pretučen je od strane nekoliko navijača reprezentacije u jednom od hotela u Dublinu prenosi portal Source.ba.
Naime, jedan od navijača BiH selekcije je skandirao "Palestina, Palestina" za vrijeme minute šutnje koja je bila upriličena za žrtve nedavnih napada u Parizu. Zbog toga su negodovali irski navijači na Aviva stadionu, ali su također negodovali i navijači BiH reprezentacije. "Ne znam tko je momak, kako se zove. Znam samo da je bio pijan i da je jedini on na stadionu tijekom  minute šutnje skandirao 'Palestina, Palestina'. Nekoliko navijača ga je srelo u hotelu nakon utakmice i upitali su ga da li je on to uradio. Potvrdio je da jeste malo povišenim tonom. A onda su ga navijači udarili nekoliko puta", kaže izvor Source.ba portala iz Dublina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije