velika potražnje

Teško do termina u hercegovačkim vikendicama: Kuće s bazenima sve traženije

N1
22.06.2022.
u 20:10

Vikendice s bazenom sve su popularnija odredišta za ljetovanje. Izuzetak nije ni Hercegovina, gdje se zbog velike potražnje sve veći broj ljudi okreće tom obliku turizma, koji se pokazao uspješnim i profitabilnim.

Obitelj Kljako petu godinu za redom iznajmljuje kuću s bazenom u Malom polju kod Blagaja, u kojem je svakim danom sve veći broj takvih objekata, no usprkos tome do slobodnog termina se teško dolazi s obzirom na to da se mjesecima unaprijed glavni dio sezone u rekordnom roku popuni.

“Kod nas je sezona uvelike počela, imamo dosta rezervacija, vratilo se sve na ono razdoblje od prije pandemije i svake godine je sve veća potražnja za ovom vrstom smještaja”, rekla je za N1 Asja Kljako.

Tišina, mir i potpuna privatnost razlozi su zbog kojih turisti i građani BiH sve češće radije umjesto mora biraju kuću s bazenom.

Do pandemije glavni gosti su im većinom bili stranci, no već dvije godine dobar dio sezone popunjavaju domaći gosti koji ne žale izdvojiti novac za dobar odmor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?