Tadić uputila akt VSTV-u BiH i Vijeću ministara BiH povodom izjava Mektića

17.07.2017.
u 16:59

Vršiteljica dužnosti glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH Gordana Tadić uputila je odgovarajući akt Visokom sudskom i tužiteljskog vijeću BiH (VSTVBiH) i Vijeću ministara BiH povodom današnjih izjava ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića.

- Povodom javnog istupa na današnjoj pres-konferenciji ministra sigurnosti BiH Dragana Mektića, kojom prilikom je iznio netočne tvrdnje i osobne uvrede, izjavivši  da v.d. glavnog tužitelja Gordana Tadić 'radi u interesu koalicije Za dom spremni', v.d. glavnog tužitelja je uputila akt VSTV-u BiH i  i Vijeću ministara BiH, u kojem je, u skladu s nadležnostima, tražila da poduzmu sve mjere i radnje u cilju njene zaštite kao nositelja pravosudne funkcije i vršitelja dužnosti glavnog tužioca Tužiteljstva BiH - priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Kako se nadalje navodi, "spomenute izjave sadrže neosnovane i apsolutno neistinite navode usmjerene na njenu osobnu i profesionalnu diskreditaciju, te navedene izjave nisu primjerene jednom nositelju ministarske funkcije".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?