Čović - Saxer

Švicarska podržava brži napredak BiH na putu u EU i NATO

13.12.2017.
u 18:33

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović susreo se s veleposlanicom Švicarske Konfederacije u BiH Andreom Rauber Saxer. Jedna od tema susreta bile su euroatlantske integracije BiH.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Čović informirao je veleposlanicu Rauber Saxer o trenutačnom napretku BiH na putu europskih integracija, te istaknuo kako će preostali uvjeti za dobivanje kandidacijskog statusa biti uskoro ispunjeni.

Saxer je istaknula kako, iako Švicarska nije članica Europske unije, pruža potporu za brži i učinkovitiji napredak BiH na putu integracije u strukture EU i NATO-a, jer će to osigurati stabilnost BiH, te tako doprinijeti i stabilnosti regije.

Na kraju susreta Čović se zahvalio se veleposlanici Rauber Saxer na dosadašnjoj potpori BiH, te poželio uspješan nastavak diplomatskih aktivnosti u našoj zemlji, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije